Rólunk

Rólunk

A Logo Trek Kft. 2004-ben alakult magyar szállítmányozási vállalat. Nagy tömegben, alacsony árakon szállítunk és kezelünk ömlesztett mezőgazdasági termékeket közúton. Az ömlesztett áru szállítmányozás mellet, cégünk tevékenységében jelentős szerepet játszik az egységrakományok szállítmányozása. A fuvarpiaci igények folyamatos felmérése és követése elengedhetetlen cégünk életében.

Ömlesztett áru szállítmányozás

Ömlesztett áru szállítmányozás

Magyarország egész területén, és az EU országaiba végzett folyamatos szállítmányozási feladatoknak köszönhetően ismerjük a rakodási feltételeket, feladó és rendeltetési helyeket, amit vállalatirányítási rendszerünkben folyamatosa rögzítünk és frissítünk. A Dunai kikötőkkel szoros kapcsolatot ápolunk, igény esetén kikötői szolgáltatásokat látunk el, a rakomány vám elé állítását is lebonyolítjuk.

General Cargo

General Cargo

Darabáru transzportjaink (7,5-24t) Magyarország egész területét lefedik, ahol minden típusú egységrakomány szállítását megoldjuk. Értjük ez alatt, a mezőgazdasághoz kötődő palettás áruk, valamint mindennemű csomagolt (pl.: Big-Bag) és darabáru szállítmányozását, komplexé téve logisztikai vertikumunkat. Export-import fuvarokat bonyolítunk. Cserepaletta nyilvántartást vezetünk.

logo bottom
9028 Győr, Fehérvári út 75/H
É: 47.6793, K: 17.6718
+36 96 519 993
+36 96 519 994
logotrek@logotrek.hu
www.logotrek.hu
TimoCom ID: 140631Látogatóink száma:
http://www.hitwebcounter.com/htmltutorial.php